Main content

Alert message

Questo sito usa i cookie di terze parti per migliorare i servizi e analizzare il traffico. Per maggiori informazioni visita la pagina sull'utilizzo dei cookies in questo sito. Navigando nel sito accetti l'uso dei cookie. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Read our Privacy for more information or close this message and accept terms of use.

South face.
West face.
This spacious room owes its name to the original plan by Giulio Romano.
It was to mirror the loggia of the Muses that stands to the north, on the other side of the courtyard.
However, at the end of the sixteenth century it was still unfinished and its current appearance is due to restoration work carried out by Mantuan scholars in 1790, using a design by Paolo Pozzo.